Höyry

  Turvallinen ja tehokas lattioillesi
  Puhdistaa ja desinfioi kovat lattiat ilman vahvoja kemikaaleja. Ei sankoa eikä vesiroiskeita, lisää vain vesi höyrypuhdistimeen ja olet valmis. Perheesi ansaitsee puhtaan kodin.

  Varsi-imuri

  Vaivattomasti ilman johtoa
  Unohda kaikki imurointiin liittyvät ikävät rutiinit. Tehokas puhdistus on nyt helppoa kevytrakenteisella johdottomalla imurilla; varsi-imurit tekevät päivittäisestä siivousrutiinista paljon helpompaa tarjoamalla kaiken tarpeellisen imutehon kompaktissa ja kevyessä muotoilussa.

  Märkäpesurit

  Mahtavan puhdasta! All-in-one monelle pinnalle soveltuva pesuri! Crosswave™ on kiireistä elämää elävälle suunniteltu 3-in-1-pesuri, joka soveltuu monelle pinnalle. Kysy asiantuntijalta ja saat aina saman vastauksen: "Imuroi lattia ennen pesua!". Crosswave™ hoitaa kaikki kolme vaihetta samanaikaisesti ja soveltuu kaikille kotisi pintakäsitellyille lattioille ja lattiamatoille!

  Tekstiilipesurit

  Tarvikkeet

  BISSELLin tavoitteena on tarjota sinulle kaikki ne työkalut ja tarvikkeet, joiden avulla voit puhdistaa kodin tehokkaasti ja luotettavasti! Olipa tarkoituksesi selvittää paras tapa torjua arjen likaa ja tahroja, tai saada vastauksia puhdistusongelmiin yleistasolla, olemme täällä auttamassa!